Sponsorer

Sejerø Golfklub
Sejerø Golfklub har i 2017 indviet en ny 9-hullers golfbane på Horsekær. Banen er anlagt på frivillig basis af klubbens medlemmer i samarbejde med lokale landmænd. Den er anlagt direkte i Sejerøs kuperede natur og vi påstår, at det (måske) er danmarks smukkest beliggende golfbane. Den drives i dagligdagen af klubbens medlemmer på frivillig basis.
Se mere på sejerogolfklub.dk

Sejerø Idrætsforening
Idrætsforeningen organiserer aktiviteter omkring fodbold, badminton, billard, zumba mm. Herudover arrangerer de fastelavn, bankospil, Kagens Dag, Sejerø Runden sammen med Golfklubben samt en årlig Sommerfest på idrætsanlægget.

Sejerø Beboerforening
Beboerforeningen står for og organiserer en række aktiviteter og begivenheder på Sejerø. Den udgiver hvertkavartal beboerbladet med nyt fra øen og dens mange foreninger ligesom de er ansvarlige for Sejerøs hjemmeside sejero.dk. Beboerforeningen er også kontakten til Sammenslutningen af Danske Småøer og deres aktiviteter.

Horsekær
Der er ingen ræve på Sejerø, og det er en væsentlig forudsætninger for produktion af fjerkræ på øen. For få år siden gik der fritgående gæs omkring gadekæret i øens største by, Sejerby, ligesom der boede gæs i søen Horsekær ved gården af samme navn. Der er således traditioner bag, at Horsekær i dag har Danmarks største produktion af gæs – fritgående og økologiske, anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Sejerø Gæs på Horsekær er den største producent af gæs og ænder i Danmark. Ud over at levere gæs og ænder laver Horsekær også en række færdigprodukter som konfiterede ande- gåsebryster og lår samt ande- og gåde pølser.

Restaurant Sejerø
Vi har åbent hver dag hele sommerferien. Vi serverer frokost fra kl. 12-15 og aftensmad fra kl. 17:30-21. Vi har åbent for større selskaber og catering året rundt.
Vi har løbende opdateringer med menutilbud på vores Facebook profil: Restaurant Sejerø
Bordbestilling på tlf. 5959 0138

Café Sejerø
ved den gamle fiskerihavn byder på ægte barista kaffe, fadøl, Hansens Is både som kugle is og ispinde, pizza, sandwich, De Lux Stjerneskud mm.

Bageri
Cafe Sejerø er også leveringsdygtig i flere slags lækkert, friskbagt franskbrød, rugbrød, morgenboller, tebirkes og wienerbrød. Bestillinger modtages på tlf. 5959 0138.

Café Mini (Sejerø Minigolf)
Sejerø Minigolf åbnede for nogle år siden som en typisk aktivitet i sommerlandet med minigolf, is samt kaffe og kage. Men der kom hurtig en efterspørgsel som krævede vækst, så man måtte udvide med tilbygninger og større køkken. Café Mini tilbyder nu brunch om sommeren, smørebrød, frokostretter og aftensmad.

Sejerø Færgen
Færgen er øens forbindelse til Sjælland. Den er øens livline som sikrer alle leverancer af varer, maskiner og fornødenheder til øen ligesom den sørger at bringe øboer, landliggere og turister frem og tilbage. Den er et kernepunkt i hverdagen, som gør at vi er nødt til at planlægge aktiviteter og besøg efter færgens sejlplaner.

Dagli’ Brugsen
Sejerø Brugs er øens eneste dagligvareforretning. Det betyder også, at brugsens sortiment på mange måder adskiller sig fra tilsvarende butikker på fastlandet. Det er en selvstændig brugsforening ejet af øens beboere og dens årlige generalforsamling er en vigtig begivenhed på øen. 

Sejerø Udvikling
Sejerø Udvikling ApS står sammen med Sejerø Udviklingsforum for for skellige udviklingstiltag på Sejerø. De byggede i 2013 to husbåde, som ligger i Sejerø Havn, som kan lejes for overnatninger og ferie. De udgiver hvert år Sejerøbrochuren med oplysninger om aktiviteter på øen samt annoncer fra øens mange producenter og håndværkere. Læs mere på sejeroudvikling.dk.